Εδώ αεροπλάνο, εκεί αεροπλάνο...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • Reddit
  • RSS

Λες και παίζουν τον "παπά": εδώ παπάς εκεί παπάς, που είν' ο παπάς; Έλα μου ντε! Κατ' αρχήν το αεροπλάνο δεν βρέθηκε και δεν γνωρίζει κανείς αν τα κομμάτια που εντόπισε ο δορυφόρος ανήκουν σε αεροπλάνο. Στην Αυστραλία μάλιστα υπουργός ανακοίνωσε πως σ' εκείνο το σημείο έχουν γίνει πολλά ναυάγια λόγω των ισχυρών ανέμων και της θαλασσοταραχής της περιοχής. Οπότε λοιπόν δεν μπορεί κανείς να βεβαιώσει πως όντως είναι συντρίμια απ'το μαλαισιανό αεροπλάνο. Μπορεί να είναι απομεινάρια μεγάλων ναυαγισμένων πλοίων, λέω εγώ με το αθώο μυαλό μου.
Κι αφού βρήκαν "απομεινάρια" αμέσως ξέγραψαν τις ανθρώπινες ζωές και ανακοίνωσαν στους συγγενείς των επιβατών του εξαφανισμένου αεροπλάνου πως είναι όλοι τους νεκροί. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία, απλά βασισμένοι σε μια καταγραφή δορυφόρου.
Κι επειδή στον πλανήτη γενικώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, λέω εγώ μήπως όλο αυτό το θέμα με το αεροπλάνο είναι κάπως ψεύτικο; Ναι φτάνω την σκέψη μου και στο πιο απίθανο σενάριο. Που ξέρουμε εμείς αν όντως υπήρχε αυτό το αεροπλάνο, αυτή η διαδρομή, αυτή η εξαφάνιση, που ξέρουμε αν οι λεγόμενοι "συγγενείς" δεν είναι τίποτε κομπάρσοι σε ένα κυβερνητικό παιχνίδι μεταξύ Κίνας και Αμερικής. Βλέπεις τώρα ξετσουτσούνισε και η Κίνα και κάνει τον καμπόσο! Το CNN όταν δεν δείχνει θέματα για το εξαφανισμένο αεροπλάνο, δείχνει το πως η Κίνα αναπτύσεται ραγδαία οικονομικά σε τομείς που για τον πολιτισμό της ήταν ταμπού και διά ροπάλου μη εκμεταλεύσιμοι (την φτωχολογιά της την έχουν χεσμένη που πάνω στις πλάτες της χτίζεται ο οικονομικός κολοσσός της Κίνας).
Κι ας αφήσω το σενάριο αυτό πίσω και ας δούμε ένα γεγονός που δεν πρέπει κανέναν να αποθαρύνει και να συνεχιστούν οι έρευνες από κάθε χώρα μήπως και βρεθεί κάποιο απτό δείγμα του αεροπλάνου. Μην ξεχνάμε αυτή την περίπτωση συντριβής αεροπλάνου που πέρασαν 2 μήνες και βρέθηκαν και επιζώντες. Μην ξεχνάμε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.




Ας σταθούν τα κανάλια με αντικειμενικότητα στο γεγονός και με κάθε επιφύλαξη κι όχι να βγαίνουν με τις λεγόμενες "επιβεβαιωμένες πληροφορίες" να κάνουν διάφορες εικασίες και να βγάζουν ιπτάμενους να λένε κι αυτοί τα δικά τους επιστημονικά σενάρια. 

Και στην τελική ας πάψουν να μας ρίχνουν στην μούρη το περιστατικό αυτό συγκαλείπτοντας έτσι εσωτερικές εξελίξεις που ίσως μας βρουν εξαπίνης!

0 σχόλια to “Εδώ αεροπλάνο, εκεί αεροπλάνο...”

Δημοσίευση σχολίου