Eurovision 2014 ένα κλουβί με τρελές!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • Reddit
  • RSS

Βασικά έχω πάψει χρόνια να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη γελοιότητα. Κι απορώ γιατί η χώρα μας επιμένει να συμμετέχει σε τέτοια ρεζιλίκια. Θα μου πεις τώρα εδώ έχουμε γίνει ρεζίλι με άλλα κι άλλα παγκοσμίως αυτό με ενόχλησε;
Πληρώνουμε τώρα την κρατική "μ... Νι" για να μας δείχνει το κάθε αναποφάσιστο ανδοειδές που δεν ξέρει ποιά θέλει να είναι τελικά η φύση του ως και καλά τραγουδιάρα και να δίνουμε και 12άρι ως χώρα λες και του καθενός η τσέπη έχει περίσσια ευρώ να ξοδέψει για τηλεψήφους μέσω μυνήματος ή κλήσης. Του πούστη δηλαδή! Δεν το ανέχομαι, δεν μου ταιριάζει και δεν γουστάρω στην τελική η ΕΡΤ να με γράφει στο μ... Νι της και να μου προβάλει πράγματα για τα οποία δεν γουστάρω να πληρώνω.
Στο τέλος τέλος εμένα με ρώτησαν αν επιθυμώ να πληρώνω ένα κρατικό τηλεοπτικό κανάλι που έχει καταντήσει σε προβολές χειρότερο κι από το ανάξια λόγου μικροκανάλια πανελλαδικώς; 
Κάποτε ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision είχε ποιότητα κι αυστηρούς κανόνες και υπήρχε το ενδιαφέρον από πλευράς κοινού για το αν η συμμετοχή της χώρας του θα πάει καλά, τώρα πλέον η κάθε συμμετοχή είναι χειρότερο κι από καραγκιοζιλίκι προκειμένου να κλέψει καμιά ψήφο. Οι συμμετοχές πλέον γίνονται με κωλλοτέχνες (η λέξη "καλλιτέχνης" δεν ισχύει πια) στην πλειοψηφία μόνο και μόνο για να πάρουν την επόμενη διοργάνωση στην χώρα τους την επόμενη χρονιά. Η παροιμία το λέει: θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει!
Επιτέλους η Ελλάδα ας σταματήσει αυτές τις συμμετοχές που κακό στην τσέπη μας κάνει στην τελική. Όχι δεν δέχομαι πως και καλά τα έξοδα της ελληνικής αποστολής έχει αναλάβει ο γιος Κουρής (MAD λέμε) γιατί θα τρελαθώ! Και το ακόμη χειρότερο θα είναι τα έξοδα να πληρώνονται με κανά πακέτο ΕΣΠΑ στα πλαίσια του πολιτισμού! Τέτοιον πολιτισμό να τον χέσω! 




0 σχόλια to “Eurovision 2014 ένα κλουβί με τρελές!”

Δημοσίευση σχολίου